Yritys

Ilmainen perintäpalvelumme (riidaton yritysperintä)

Tehokkaan ja ilmaisen perintäpalvelumme avulla saatte perittyä yritysten väliset riidattomat saatavat niin, että asiakassuhde voi jatkua hetkellisistä maksuvaikeuksista huolimatta. Maksamaton lasku peritään reilusti ja tehokkaasti, asiakassuhteita mahdollisimman hyvin vaalien.

Perintätoimisto Ykkös Perinnän tehokkuus perustuu henkilökohtaiseen palveluun ja tarkkaan selvitystyöhön; velallisen talous- ja taustatiedot huomioivaan valmistelutyöhön perintätoimenpiteitä optimoidessa. Emme suolla perintäkirjeitä kuin liukuhihnalta, samalla kaavalla kaikille, vaan suunnittelemme perintäprosessin tapauskohtaisesti luottotietorekisterin dataa monipuolisesti hyödyntäen.

Voitte jättää saatavanne meille perittäväksi lähettämällä laskukopion meille sähköpostilla osoitteeseen info@ykkosperinta.fi. Mitään erillistä sopimusta ei vaadita, vaan aloitamme saatavanne perinnän viipymättä. Perintäkirjeet laaditaan toimeksiantopäivän päiväyksellä mahdollisimman nopean perintätuloksen saavuttamiseksi.

Tutustuthan yleisiin sopimusehtoihimme ennen toimeksiantoa. Perintäprosessimme alkaa vapaaehtoisella kirje- ja puhelinperinnällä ja jatkuu tarvittaessa aina trattaperintään, oikeudelliseen perintään ja ulosottoon saakka.

”Periaatteen takia, noudattaen lakia”
-Ykkös Perintä Oy