Perintäpalvelut

Perintätoimisto Ykkös Perintä Oy

Tehokas kotimainen perintätoimisto

Tehokkaan ja ilmaisen perintäpalvelumme avulla saatte perittyä saatavat niin, että asiakassuhde voi jatkua hetkellisistä maksuvaikeuksista huolimatta. Maksamaton lasku peritään aina asiakassuhteita mahdollisimman hyvin vaalien, mutta peräänantamattomasti ja loppuun saakka, periaatteen takia.

Perintätoimisto Ykkös Perinnän tehokkuus perustuu henkilökohtaiseen palveluun ja tarkkaan selvitystyöhön; velallisen talous- ja taustatiedot huomioivaan valmistelutyöhön perintätoimenpiteitä optimoidessa. Emme suolla perintäkirjeitä kuin liukuhihnalta, samalla kaavalla kaikille, vaan suunnittelemme perintäprosessin tapauskohtaisesti luottotietorekisterin dataa monipuolisesti hyödyntäen.

Aloita Ilmainen Pikaperintä

Varmista saatavasi. Mitä nopeammin aloitat perinnän sitä paremmat onnistumisen mahdollisuudet.


Lue nämä ohjeet huolella:

  1. Ilmoita oletko hyväksynyt yleiset sopimusehtomme
  2. Lähetä laskusi lomakkeella tai sähköpostiin  info@ykkosperinta.fi
  3. Ilmoita lisätietoihin: velkojan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti
  4. ilmoita velallisen Y-tunnus
 

Onnistuimme 94% tapauksista vuonna 2022

Voimme aloittaa heti!

  Mitään erillistä sopimusta ei vaadita, vaan aloitamme saatavanne perinnän viipymättä. Voitte jättää saatavanne meille perittäväksi lähettämällä laskukopion meille yhteydenottolomakkeella tai s-postilla.


Perintäkirjeet laaditaan toimeksiantopäivän päiväyksellä mahdollisimman nopean perintätuloksen saavuttamiseksi.

Ilmoittamalla että hyväksyt yleiset sopimusehtomme, astuu toimeksianto voimaan. Yleiset sopimusehdot

Koko perintäprosessi hallussa!

 Olemme tukenasi koko perintäprosessin ajan.


Perintäprosessimme alkaa vapaaehtoisella kirje- ja puhelinperinnällä ja jatkuu tarvittaessa aina trattaperintään, oikeudelliseen perintään ja ulosottoon saakka.


Kuluttajasaatavien perintä

Yksityishenkilöiltä perimme saatavasi oikeudellista perintää hyödyntämällä. Oikeudellisen perinnän onnistumisennuste on etenkin kuluttajilta perittäessä merkittävästi parempi, verrattuna vapaaehtoiseen perintään siksikin, että kuluttajilta vapaaehtoisessa perinnässä perittävät perintäkulut ovat pienehköjä ja maksuhäiriömerkinnän tekeminen kuluttajalle, edellyttää käräjäoikeuden päätöstä.

Lisää tietoa oikeudellisesta perinnästä löydät valikosta kohdasta ”oikeudellinen perintä” Oikeudellisen perinnän palveluamme voivat käyttää, niin suuret kuin pienetkin yritykset, yhdistykset, elinkeinonharjoittajat, kuin yksityishenkilötkin. Oikeudellinen perintä voidaan käynnistää tilanteesi ja tarpeesi mukaan vaikka samana päivänä.


Oikeudellinen perintä

Kun haluat varmistaa saatavasi tehokkaimman mahdollisen perinnän, käytä Ykkös Perintä Oy:n oikeudellista perintää. Oikeudellinen perintä soveltuu sekä yrityksiltä että yksityishenkilöiltä perittäviin saataviin. Myös velkojana voi olla yhtä lailla yritys, kuin yksityishenkilökin. Alla on kattavat tiedot oikeudellisen perinnän palvelustamme ja hinnoista.

PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO
Ota yhteyttä ja lähetä tapaukseen liittyvä aineisto meille. Et sitoudu näin toimiessasi mihinkään. Käytte alustavan keskustelun asiantuntijamme kanssa tilanteen kartoittamiseksi. Alustava keskustelu on maksuton. Saat kaikkiin saatavasi perintään liittyviin kysymyksiin vastauksen. Oikeudellinen perintä voidaan käynnistää tilanteesi ja tarpeesi mukaan vaikka samana päivänä.

”Periaatteen takia, noudattaen lakia”

Palvelulupauksemme

Lupaamme periä jokaisen oikeutetun saatavan loppuun asti, kunnes saatava on kokonaan maksettu, velallinen on todettu varattomaksi, tai päämies perunut vaatimuksensa.

Tehtävämme on suoritettu vasta kun rahat on siirretty toimeksiantajamme tilille. Mikäli emme ole tilittäneet päämiehelle 100 % velasta on perinnässä epäonnistuttu.

Suoritamme perinnän hyvän perintätavan mukaan ja asiakasta kunnioittaen.