Pikaperintä

Pikaperintä on nopein tapa tehdä perintätoimeksianto. Lähetä laskukopio ja yhteystietosi meille osoitteeseen info@ykkosperinta.fi.

Saat perinnän aloittamisilmoituksen sähköpostiin ja ryhdymme heti perimään saatavaasi. Pikaperintä soveltuu riidattomien ja selvien, yritysten tai elinkeinonharjoittajien välisien saatavien nopeaan, tehokkaaseen perintään ja on ilmainen palvelu toimeksiantajalle. Kulut perimme suoraan velalliselta. Sinulle tilitämme laskupääoman 100% määrältään.

Tutustu yleisiin sopimusehtoihimme ennen toimeksiantoa, jos käytät palveluamme ensimmäisen kerran. Kun teet meille oikeutetun ja riidattoman saatavasi perintätoimeksiannon, sinua ei veloiteta palvelusta. Asiakkaan riitauttamaa saatavaa ei saa antaa perittäväksi, ilmoittamatta meille asian riitaisuudesta. Sanktioimme väärin perustein tehdyt toimeksiannot sopimusehtojemme mukaisesti.

Jos asiakkaasi on riitauttanut saatavan, perimme sen oikeudellisen perinnän keinoin. Katso sivuiltamme kohdista ”oikeudellinen perintä” tai ”asianajopalvelut ja oikeusapu”