MAKSUTON PERINTÄPALVELUMME

Ilmainen perintäpalvelu

Palvelumme on toimeksiantajalle täysin maksutonta vapaaehtoisessa perinnässä. Yritysten välisissä saatavissa päästään useimmiten hyviin tuloksiin vapaaehtoisen perinnän keinoin. Kuluttaja-asiakkailta perittävissä saatavissa tarvitaan usein oikeudellisen perinnän tehokkaampaa keinovalikoimaa. Yli 90 % meille perittäväksi siirretystä velkapääomasta peritään onnistuneesti loppuun saakka*

 

Toimeksiantajalle tilitetään ensin

On väärin jos perintäyhtiö kuittaa itselleen ensin perintäkulut ja sitten vasta tilittää velkapääomaa toimeksiantajalle. Jos saamme perittyä velalliselta aluksi vain osan velasta, on tilitysjärjestys Ykkös Perinnällä aina se, että toimeksiantajalle tilitetään ensin. Päämiehenämme olet alkuperäisenä velkojana etuoikeutettu tilitysjärjestyksessä. Vasta tilitettyämme sinulle, kohdistamme varoja perintäkuluihin. Useimmissa muissa perintätoimistoissa etuoikeus tilityksiin on perintätoimistolla itsellään eikä alkuperäisellä velkojalla.

Meidän päämiehenämme vältät valitettavan yleisen tilanteen, jossa perintäyhtiö kohdistaa velallisen maksamia varoja ensin perintäkuluihin ja vasta kakkossijalla on heidän asiakkaansa. Mikäli perintäyhtiö on jo saanut perintäkulut, katoaako heiltä silloin mielenkiinto kyseisestä perintätapauksesta?  Usein velka jääkin sen jälkeen perimättä loppuun saakka, kun kyseisellä perintäfirmalla ei ole enää samanlaista kannustinta viedä asia loppuun asti. Ykkös Perinnän päämiehenä olet ykkössijalla tilityksissä ja asiakaslupauksemme on periä kaikki saatavat loppuun asti. Periaatteen takia.

”On väärin jos perintäyhtiö kuittaa itselleen ensin perintäkulut ja sitten vasta tilittää velkapääomaa toimeksiantajalle. Ykkös Perinnän päämiehenä olet ykkössijalla.”

 

 

Perinnän arvonlisäverosta

Perintä on arvonlisäverollista toimintaa. Perintätoimiston ja velkojan väliseen palveluun sisältyvää arvonlisäveron osuutta ei voida veloittaa velalliselta, jos velkoja on liiketoiminnassaan arvonlisäverovelvollinen ja voi näin vähentää arvonlisäveron osuuden omassa verotuksessaan. Velallisen meille maksamista kuluista muodostuu arvonlisäveroa. Arvonlisäveron osuus laskutetaan velkojalta, mutta koska kyseinen maksuerä on pelkkää arvonlisäveroa, voi velkoja vähentää summan 100% läpimenoeränä omassa alv-verotuksessaan.

 

*Lähde: asiakasrekisteri, tilasto ajalta tammi-maalis 2021